Kundberättelser

“Jag hade värk från axel ned mot armen och efter tre gånger så var det bra! Jag går nu en gång i månaden för jag tycker det är skönt att få massage! Han är jäkligt bra att hitta alla knutar!”
“Efter många år av värk i nacke och mycket huvudvärk så har Reymond genom sin behandling fått mig smärtfri . Det är värt mycket.”

“Jag har haft olika problem med värk i min kropp och prövat olika typer av massage/behandling.
Den massage jag fått hos Reymond har gjort mej besvärsfri. Kan rekommendera detta.”

"Efter många års ryggproblem med felaktiga diagnoser hittade jag äntligen rätt! Reymond har hjälpt mig till ett bättre liv!"

"Jag har varit kund hos Reymond i 33 år! Reymond har alltid hjälpt mig med knutor och värk i kroppen. Jag har besökt många massörer, men Reymond är absolut den bästa på att återställa min kropp i bästa skick igen!

Jag är inte bosatt i Motala, men vid besök i Motala är det ett måste att få en genomgång hos Reymond, sedan är jag som ny igen!"

"Efter att jag fått min reumatiska diagnos samt genomgått allt vad vården har att erbjuda utan att bli kvitt min ständiga värk vände jag mig till Reymond. Han har hjälpt mig att bli så mycket bättre än jag var innan. Han är en fantastisk massör med mycket kunskap och stor erfarenhet. Jag rekommenderar honom varmt."
"Bästa massören i stan"
"Efter stora besvär med Ischias över ett år och ingen hjälp fanns att få genom sjukvården  fick jag kontakt med Reymond som efter 5 behandlingar botade åkomman helt. 
Har inte haft några känningar efter det, och ni som har problem med Ischias  så rekommenderar jag er att ta kontakt så kommer ni att slippa besvär i fortsättningen.
Jag går var fjortonde dag och får massage på hela kroppen som gör bara gott för kropp och själ."
Boka ditt besök idag och testa själv. Kanske är du nästa person som lämnar din kundberättelse.

Boka tid idag, massage är bra för alla.

Har du varit och fått en behandling? Berätta vad du tyckte. Detta hjälper framtida kunder att veta vad de kan förvänta sig. Vi använder gärna ditt förnamn och din berättelse på denna sajt.

Skriv till oss

Berätta om din behandling