ReysMassage.com

En onlinekurs i Klassisk Svensk Massage i 15 enkla, tydliga video lektioner i HD!

Besök sajten

Onlinekurs i Klassisk Svensk Massage

Kursen riktar sig till alla, men ger samtidigt tips och råd till er som redan arbetar som massör idag. Jag kommer inte att använda mig av de krångliga latinska namnen, istället kommer jag att fokusera på det praktiska och viktiga. Mitt tips för att få ut det mesta av kursen är att se varje lektion i dess helhet först för att få en överblick om vad den handlar om. Börja sedan med att se ett grepp i taget, pausa och öva in det tills det känns lätt och naturligt. Fortsätt så med nästa grepp och så vidare. till att slutligen kunna köra hela lektionen i dess helhet utan avbrott. 

15 Videolektioner i HD

15 video lektioner i 1080p "full hd" med en total speltid på nästan 70 minuter. Det enklaste, snabbaste och tydligaste sättet att i egen takt lära sig massera.

Mobil och dator

Hemsidan är optimerad att fungera lika bra på din mobila enhet som på din dator för att säkerställa att du kan komma åt kursen vart du än befinner dig.

För dig, dina nära och kära

Att lära sig Klassisk Svensk Massage kommer göra att du kan hjälpa dina vänner, nära och kära med deras muskelvärk. Och ifall du vill få massage istället så kan du köpa kursen till din vän eller partner och ställa upp som testobjekt. Alla vinner på denna kurs.