Massage Terapeuten
Reymond Gryveken

0141216171
0727442161

"Handen på en skicklig massör skall sänka sig lika mjukt på en smärtande nerv som daggen på gräset och lika tungt som en elefantfot på en förtorkad valk."

- SKOTSK MASSÖR 1779-1839

Djupverkande cirkulationsmassage

Djupverkande cirkulationsmassage är en form av massage som syftar till att öka blodcirkulationen och lymfdränage i kroppen. Denna typ av massage fokuserar på de djupa musklerna och vävnaderna och använder djupa, kraftfulla tekniker för att nå de lägre skikten av muskel- och vävnadsstrukturer.
Djupverkande cirkulationsmassage används ofta för att lindra spänningar och smärtor i kroppen, såsom ryggsmärtor och nacksmärtor. Det kan också hjälpa till att lösa upp stela muskler och leder, förbättra rörligheten och öka muskelstyrkan.
Denna form av massage kan vara ganska intensiv och kraftfull, så det är viktigt att du pratar med din massageterapeut om dina specifika behov och önskemål innan behandlingen påbörjas. Massageterapeuten kan anpassa teknikerna och intensiteten för att säkerställa att behandlingen är så behaglig och samtidigt så effektiv som möjligt.